Polering

Polering af bil i Viborg og omegn

Hvis du vil sørge for, at lakken på din bil altid fremstår flot og holder bedst muligt, så bør du sørge for at få den professionelt poleret. Lakken er udsat for en uendelig strøm af støv, skidt og andet, når den suser afsted både sommer og vinter. Hvis skidt og snavs ikke bliver fjernet, kan det med tiden ødelægge lakken.

Hos Viborg Bilpleje kan vi klare polering af bil i Viborg, hvor vi fjerner både urenheder, men også polere de mindre ridser væk, så lakken bliver skinnende flot og mere modstandsdygtig.

Professionel vask og polering af bil

Når du booker en polering af bil hos Viborg Bilpleje, så vil bilen først blive grundigt vasket. Vi renser bilen for forskellige urenheder, skidt og snavs, og vi vasker også fælge, falser, lygter og spejle. Først når bilen er helt ren, går vi i gang med selve poleringen.

Når vi er færdige med poleringen, kan vi give overfladen en lakforsegling eller en keramisk coating, så den ikke så nemt bliver beskidt igen.

Med en grundig udvendig vask og polering af bil hos os, vil din bil se flot og skinnende ud på ingen tid. Vi kan også reparere mindre skader i lakken, hvis der er behov, og hvis du ønsker det.

Kontakt os allerede i dag – eller book en tid

Hvis du leder efter en professionel polering af bil i Viborg eller omegn, så står vi hos Viborg Bilpleje klar til at hjælpe dig. Du kan bestille tid via vores online bookingsystem, hvor du nemt kan danne dig et overblik over, hvornår det bedst passer dig at aflevere bilen.

Hvis du har flere biler, der kræver bilpleje, eller hvis du har spørgsmål til vores service, så kan du altid ringe eller skrive til os. Vi vil altid gerne gøre det nemt for dig at få vask, pleje og polering af bil i Viborg.

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 42 15 47 64 eller send en e-mail til viborgbilpleje@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her